zondag 29 april 10:00 uur

Queen of Peace

Protestantse Gemeente de 'Eshof' te Hoevelaken

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente ‘de Eshof’ te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.

We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriformiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.logo

We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zusters en broeders noemde.

Vorming &Toerusting 2017 - 2018
webkop2 met rand

Het programma van Vorming & Toerusting voor het nieuwe seizoen is bekend. U vindt het hele programma en de brochure  op de website. Klik hiervoor op het tabblad van Vorming & Toerusting.

Spijt.
IMG 6002
 “Heb je spijt?” Een vraag die ik het weekend van 9 t/m 11 juni misschien wel 50 keer heb gehoord.
Als enthousiast musicaldeelnemer bij Ester, Maria en Ruth begon ik ook dit seizoen met frisse moed aan de repetities van Anatevka.

Lees meer...

Concept Beleidsplan 2017-2021

De Kerkenraad heeft op 20 april het nieuwe beleidsplan voorlopig vastgesteld. Op zondag 21 mei is er gelegenheid om na de dienst vragen te stellen en inhoudelijke suggesties te doen. Op de zondagen 7 en 14 mei zijn 4 exemplaren beschikbaar voor hen die het plan niet van de website willen of kunnen downloaden.

Eventuele reacties kunnen ook naar de scriba gemaild worden.

Queen of Peace High School 1

Oeganda jongerenreis

De groep is compleet, de eerste acties zijn uitgevoerd, kortom: het is begonnen! Met een kleine, maar zeker enthousiaste, groep gaan wij in de zomervakantie van 2018 naar Mpigi, Oeganda. De groep bestaat uit zes jongeren (Demi Beitler, Amarant Hoofdman, Anje Boswijk, Roy Nieuwveld, Sandra van Valkengoed en Annika van Oosterom) en 4 begeleiders (Arjan de Vries, Mieke van Vliet, Celine van den Heuvel en Jessica Hofman). Met z'n tienen zullen wij steeds zichtbaarder worden binnen de gemeente.

Queen of Peace High School, Oeganda

Queen of Peace Highschool is een middelbare school in Oeganda in het district Mpigi. De school geeft onderwijs aan 160 leerlingen uit de wijde omgeving. Het is de enige middelbare school in het gebied en maakt onderwijs mogelijk voor kinderen die anders nooit aan een vervolgopleiding zouden kunnen beginnen. Een unieke kans voor jongeren om zich verder te ontplooien en te oriënteren op hun toekomst.

Queen of Peace High School 2

Team van Queen of Peace samen met de leden van de ZWO

Ambitie Queen of Peace Highschool

Philomena is acht jaar geleden gestart met de Queen of Peace High School. Philomena en haar man John zijn Director en Principal van deze school en zijn vanuit hun christelijke idealen gestart met dit project vanuit het niets. De ambitie van QoP: door kinderen onderwijs te bieden, profiteert de hele gemeenschap van kennis en voortuitgang.

Een druppel op de gloeiende plaat? Een steuntje in de rug van hele gemotiveerde Ugandezen. Samen werken, samen delen, samen voor een betere wereld.
Wat zijn de doelen van de ZWO voor de komende jaren?
We willen de gemeenschap van QoP helpen hun ambitie waar te maken. De samenwerking van de Eshof met QoP Highschool bestaat uit de opbouw van de school, stimuleren van zelfvoorziening en uitwisseling. We laten hiermee zien dat we het werk van het team van QoP belangrijk vinden. En steunen met ons project de volgende stap in de ontwikkeling van hun zelfvoorzienende school.

Queen of Peace High School 3

Jessica Hofman tijdens haar les biologie op QoP

Queen of Peace High School 4

Celine vd Heuvel speelt volleybal met de leerlingen van QoP

Redactie voor de website
Wilt u een bericht plaatsen op de website van de Eshof, maar weet u niet goed hoe u dat moet doen? Wij zijn graag bereid u hiermee te helpen.
U kunt dan contact opnemen met
   Max de Vries of Inge Pie