Diensten

zondag 24 juni 10:00 uur
Ds. E. Boot en mw. A. Smink
Oecumenische dienst Pauluscentrum/ Feest Petrus en Paulus
locatie:

Belangrijk (tik aan)

Predikant     →Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau

Queen of Peace

Protestantse Gemeente de 'Eshof' te Hoevelaken 

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente ‘de Eshof’ te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.
 
We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriformiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.logo
 
We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zusters en broeders noemde.
 
Zondag 17 juni - brunchdienst
1 2018 06 17 brunchOp zondag 17 juni houden we om 10.00 uur een brunchdienst in de Eshof: we vieren de maaltijd van de Heer door zelf meegebracht eten te delen. En er is nog iets bijzonders: ieder krijgt een zakje met een paar euro's mee naar huis. Het is de bedoeling daar meer van te maken. Inleverdatum: 8 juli - het hele bedrag gaat dan mee met de jongeren naar Oeganda en is bestemd voor de Queen of Peace Highschool.
Zouden kinderen niet beter zijn in het vermeerderen van geld dan volwassenen...?
We gaan het zien!

Uitnodiging voor het gemeenteberaad
donderdag 14 juni 2018, 19.30 - 21.30 uur

Beste mensen van  ‘de Eshof’,

Onze gemeente  ‘de Eshof’ heeft zich op vele terreinen kunnen ontwikkelen, waardoor er sprake is van een actieve, vitale en gezonde kerk die midden in de samenleving van Hoevelaken staat. Omdat het zo goed gaat, kunnen we als gemeente steeds weer nieuwe stappen nemen. Onder andere zagen we dat met de vernieuwingstrajecten:

Melk en Honing in 2002

Bouwen aan identiteit in 2011

Op 14 juni 2018 om 19:30 uur werken we met elkaar aan een weg van de toekomst tijdens het gemeenteberaad 2018 onder de noemer:

‘Een vitale kerk blijven’.

Lees meer...

Concept Beleidsplan 2017-2021

De Kerkenraad heeft op 20 april het nieuwe beleidsplan voorlopig vastgesteld. Op zondag 21 mei is er gelegenheid om na de dienst vragen te stellen en inhoudelijke suggesties te doen. Op de zondagen 7 en 14 mei zijn 4 exemplaren beschikbaar voor hen die het plan niet van de website willen of kunnen downloaden.

Eventuele reacties kunnen ook naar de scriba gemaild worden.

Oeganda jongerenreis Queen of Peace High School 1

De groep is compleet, de eerste acties zijn uitgevoerd, kortom: het is begonnen! Met een kleine, maar zeker enthousiaste, groep gaan wij in de zomervakantie van 2018 naar Mpigi, Oeganda. De groep bestaat uit zes jongeren (Demi Beitler, Amarant Hoofdman, Anje Boswijk, Roy Nieuwveld, Sandra van Valkengoed en Annika van Oosterom) en 4 begeleiders (Arjan de Vries, Mieke van Vliet, Celine van den Heuvel en Jessica Hofman). Met z'n tienen zullen wij steeds zichtbaarder worden binnen de gemeente.

Queen of Peace High School, Oeganda

Lees meer...

Redactie voor de website
Wilt u een bericht plaatsen op de website van de Eshof, maar weet u niet goed hoe u dat moet doen? Wij zijn graag bereid u hiermee te helpen.
U kunt dan contact opnemen met
   Max de Vries of Inge Pie
Lukas kastje
Voor de gemeenteleden die niet in staat zijn naar de Eshof te komen, en geen computer hebben, bestaat de mogelijkheid om met behulp van een Lukas kastje ook de diensten rechtstreeks te beluisteren. Dit gebeurt door het kastje aan te sluiten op de telefoonaansluiting.
Als u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen met uw wijkteam.

Lees meer...