zondag 18 februari 10:00 uur

Queen of Peace

Protestantse Gemeente de 'Eshof' te Hoevelaken

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente ‘de Eshof’ te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.

We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriformiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.logo

We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zusters en broeders noemde.

Zomaar een dak boven wat hoofden...2012 12 schikking kerst 2017 laatste
Met dit thema voor ogen gaan de kinderdienst en de liturgische vormgroep (schikgroep) in de komende adventsperiode gezamenlijk op weg naar een dak boven je hoofd.

Een dak boven je hoofd. Voor de meesten van ons is het onvoorstelbaar om te moeten leven zonder een eigen, vaste woon-en verblijfplaats. Om alsmaar onderweg te moeten zijn zonder het vooruitzicht op een veilig onderkomen voor jou en je familie. Een deur die voor je open gaat.
Mèt een dak boven je hoofd kun je ook verlangen naar een deur die voor jou opengaat: naar een praatje, warmte, plezier, veiligheid of troost.

Tijdens de kinderdiensten gaan we hard aan het werk om mensen in allerlei soorten en maten te maken. Die zetten we op de muur bij de verhoging. En zo ontstaat er gaandeweg een lange, kleurrijke stoet van mensen vormen. Samen op weg naar de stal waar het licht schijnt en deur voor iedereen openstaat!

2012 12 schikking kerst 2017 laatste   2017 12 schikking kerst 2017 5

2017 12 Zomaar een dak 2