zondag 28 april 10:00 uur

Queen of Peace

Protestantse Gemeente de 'Eshof' te Hoevelaken

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente "de Eshof" te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.

We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriformiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.logo

We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zusters en broeders noemde.

Vakantiepret voor kinderen!
vakantietasfoto
In Nederland groeit een op de negen kinderen op in armoede. Ook krijgen kinderen te maken met ernstige ziektes. Van zichzelf of in hun gezin.Wanneer dan hun klasgenootjes in de zomer op vakantie gaan blijven zij achter. Als diaconie willen wij deze kinderen, dit jaar, verrassen met een vakantietas.
Deze tassen gaan wij in de loop van de maanden april en mei vullen met leuke
cadeautjes. Zo kunnen wij ook de kinderen in Hoevelaken verrassen met een vrolijke vakantietas. Wij hebben inmiddels via de contacten in de wijk al een aantal adressen. Weet of kent u nog een gezin die, dit ook zou kunnen gebruiken, geef dit dan door
voor eind april, via het onderstaande mailadres. Natuurlijk graag met adres en leeftijd van de kinderen. Laten we samen een aantal kinderen in Hoevelaken blij maken.

Wouda Bakker- Beitler
E: wouda.bakker@pgdeeshof.n