LogoMoldavie-2015-2-klein

Belangrijk (tik aan)

Predikant --> Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau

Queen of Peace

Moldavie 2015. Volg ons!!
Sinds november 2014 zijn de jongeren van de Eshof en Paulusgemeente in Hoevelaken druk in de weer geweest voor het diaconaal project van de Eshof. Op 11 juli zijn wij vertrokken om te beginnen aan ons grote avontuur. De komende twee weken zullen wij een blog bijhouden met onze ervaringen tijdens ons werk in Purcari.
 
waarbenjij.nu
Dit blog is te vinden op eshofmoldavie.waarbenjij.nu
 
De reacties op ons blog lezen wij gezamenlijk elke avond door. Dus laat een reactie achter om ons te steunen of gewoon om er een klein beetje bij te zijn.

Groepsfotos Moldavie0011De reis gaat beginnen
Op zondag 5 juli zullen we ze gedag zeggen: de jongeren die naar Moldavië gaan. Samen met hun vier begeleiders. Ze krijgen Gods zegen en onze zegen mee. En op zaterdag 11 juli vertrekken ze werkelijk. 's Morgens vroeg om 6 uur vanaf de Eshof. Ieder die wil is van harte uitgenodigd hen te komen uitzwaaien.

Lees meer...

De Moldavische wijnen van Purcari - 24 mei
PurcariOp 24 mei zal er in de Eshof een wijnproeverij plaatsvinden.
Erik Schaap verkoopt vanuit zijn kleine winkeltje ‘the Wine Adventure’ in Putten een breed scala aan internationale wijnen. Zijn assortiment kent maar liefst 55 soorten Moldavische wijnen, waaronder de wijnen van het wijnhuis Purcari. 
Purcari is de plaats waar de jongeren deze zomer hun handen uit de mouwen gaan steken.
 

Lees meer...

Groepsfoto klein 0000Dineractie Moldavië
Komende zondag 15 maart is de laatste mogelijkheid!
Schrijf je in voor het diner voor Moldavië. Op 21 maart om 17.30 uur wordt er door de jongeren van het Moldaviëproject een diner georganiseerd in de grote zaal van de Stoutenborgh (Sportweg 23).

Lees meer...

Taarten voor Moldavië
2015 appeltaartZin in taart? Feestje op komst? De jongeren van het Diaconaal Project Moldavië bakken graag de cakes en taarten. Lever cake- of taartvormen (max. Ø 26 cm) aan en kies uit de volgende mogelijkheden:

Appeltaart - € 10
Kwarktaart - € 10
Chocoladetaart - € 10
Cake - € 6
Kruidcake - € 6

Lees meer...