LogoMoldavie-2015-2-klein

Predikant --> Weblog

Queen of Peace

Groepsfotos Moldavie0011De reis gaat beginnen
Op zondag 5 juli zullen we ze gedag zeggen: de jongeren die naar Moldavië gaan. Samen met hun vier begeleiders. Ze krijgen Gods zegen en onze zegen mee. En op zaterdag 11 juli vertrekken ze werkelijk. 's Morgens vroeg om 6 uur vanaf de Eshof. Ieder die wil is van harte uitgenodigd hen te komen uitzwaaien.

Via deze website zal hun blog te volgen zijn. Ze zullen proberen iedere dag iets te schrijven. Een week lang gaan ze hard aan het werk in Purcari, vlak bij de grens met Oekraïne. Ze zullen een gebouwtje opknappen dat wordt gebruikt om kinderen na schooltijd op te vangen. Vaak hebben die kinderen niets. Moldavië is een arm land. Op de naschoolse opvang kunnen ze huiswerk maken, met elkaar spelen en iets eten en drinken. In de tweede week zijn ze actief in een kinderkamp.
Namens de Eshofgemeente een heel goede tijd in Moldavië toegewenst, vol onvergetelijke ervaringen!