Vorming en toerusting 2018-2019

 
Het programma van Vorming en Toerusting voor het nieuwe seizoen heeft u hier in handen. Wij als commissie denken dat we een grote variatie aan interessante onderwerpen aanbieden en hopen u daarmee enthousiast te maken.
U treft bekende namen aan, nieuwe namen, een prachtige film. Er wordt dit jaar veel gewandeld en gedeeld.
 
Voor de brochure en aanmelden 2018-2019: klik hier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Film Extremis
woensdag 21 november 2018, 19.00 uur
201811 Extremis
Extremis (2016) is een korte documentaire van regisseur Dan Krauss over het werk op een intensive care, waar ieder moment van de dag de strijd tussen leven en dood zich afspeelt. De kijker wordt meegenomen in de hartverscheurende emoties rond de beslissing over leven en dood als doktoren, patiënten en families voor onmogelijke keuzes staan.

Deze documentaire is te combineren met de twee ethiekonderwerpen van dit seizoen. Op 22 oktober 2018 de lezing over christelijke ethiek en 21 februari 2019 de avond over overbehandelen.
 
Deze film in het programma van Vorming en Toerusting wordt vertoond in samenwerking met Sigma en de Bibliotheek Nijkerk & Hoevelaken.

De film wordt gedraaid in Recreatiezaal De Kopperhof, Sportweg 25.

Kaartjes zijn te bestellen via de website:
https://www.bibliotheeknijkerk.nl/activiteiten/filmcafe-hoevelaken-de-kopperhof.html
en zijn op de openingstijden van de bibliotheek in Hoevelaken aan de balie te koop. Ook op de avond van de filmvertoning kunnen, mits de plaatsen nog niet zijn uitverkocht, kaartjes gekocht worden.
 
De kaartjes kosten € 6,75 per stuk inclusief koffie/thee vooraf en een hapje na afloop. Vanaf 19.00 uur staan koffie en thee klaar. Drankjes na afloop van de film dienen afzonderlijk afgerekend te worden.

Vooraf aan de film is er een korte inleiding.
De film wordt zonder pauze vertoond. Na afloop kan er door wie wil nagepraat worden.
 
Datum en tijd: woensdag 21 november 2018, 19.00 uur
Plaats: Recreatiezaal De Kopperhof, Sportweg 25
Deelname: € 6,75 per kaartje