Diensten

zondag 03 maart 10:00 uur
ds. Ruud ter Beek, Leusden/40-III

Collecten: Kerk in Actie/ZWO en Onderhoud gebouw

zondag 10 maart 10:00 uur
ds. Ellie Boot/40-IV/cnt/HA/Kinderdienst

Collecten: Eigen diaconie en Cantorij

Welkom

De inleverdatum voor de kopij voor de Rondom van maart is dinsdag 27 februari.
Uw bijdragen graag op  rondomdeeshof@gmail.com
 
De tab Organisatie is weer up-to-date gebracht! 
 
Onder de tab Info vindt u het Archief waar oude Liturgieën, Rondoms en In memoriams zijn opgenomen
 
  
 
 

Protestantse Gemeente 'de Eshof' te Hoevelaken 

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente "de Eshof" te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.
 
We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriformiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.
 
We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zusters en broeders noemde.
 
Inlooppunt voor ‘potjescheck’ opent in Hoevelaken: bon voor boodschappen
Uit STAD NIJKERK – 10-01-2024
HOEVELAKEN Het project ‘Samen erop Vooruit’ start 18 januari een inlooppunt in Hoevelaken. Daar kan de zogenaamde potjescheck worden gedaan om vast te stellen voor welke regelingen inwoners in aanmerking komen. ,,Iedereen die de potjescheck doet, ontvangt een bon voor boodschappen”, zegt de organisatie.

Na de potjescheck biedt Sigma in samenwerking met ‘Samen erop Vooruit’ de verdere hulp om daadwerkelijk de regelingen aan te vragen. Het inlooppunt in Hoevelaken is bij Thuiszorgorganisatie De GeZusters, Westerdorpsstraat 38, Hoevelaken. Elke dag kunnen inwoners hier terecht van 9.00 tot 17.00 uur, voor de potjescheck en een kopje koffie.

SAMEN EROP VOORUIT
In het project ‘Samen erop Vooruit’ Nijkerk werken Schuldhulpmaatje, HipHelpt, Humanitas en Sigma samen. Het doel van het project is financieel kwetsbare mensen te vinden en bereiken en ze te helpen op weg naar bestaande regelingen en toeslagen. Vanaf september 2023 is er een spreekuur bij Sigma/Samen erop Vooruit in de Bibliotheek. ,,Al ruim 100 mensen hebben we financieel op weg kunnen helpen.”
 
In 2024 gaat het project door. In Nijkerk is het vaste spreekuur elke donderdag van 13.00 tot 14.30 uur bij Sigma (in de bibliotheek).
Uit gemeentelijke mededelingen – 10-01-2024