zondag 21 april 10:00 uur

ds. Yolanda Voorhaar, Ede

Collecten: Kerkinactie/ZWO en BRIES

De inleverdatum voor de kopij voor de Rondom van april is dinsdag 30 april 2024
Uw bijdragen graag op  rondomdeeshof@gmail.com

Nieuw: Ontruimingsplan zie: Info/Ontruimingsplan

Onder de tab Info vindt u het Archief waar oude Liturgieën, Rondoms en In memoriams zijn opgenomen

Protestantse Gemeente 'de Eshof' te Hoevelaken

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente "de Eshof" te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.

We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriformiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.

We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zusters en broeders noemde.

kerk in actie
Collecte Noodhulp

Steun voor inwoners en ontheemden in Oekraïne kerk in actie 2

Collecteafkondiging
Verwoeste huizen, een ontwrichte infrastructuur en nauwelijks warmte en elektriciteit. De grootschalige oorlog in Oekraïne gooide het leven en de toekomst van veel inwoners volledig overhoop.

Kerk in Actie werkt samen met kerken en hulporganisaties in Oekraïne die ontheemden en slachtoffers van de oorlog blijven helpen. Regionale hulpcentra geven kwetsbare kinderen - zoals in de frontlinie van Kharkiv - een veilige plek, delen voedsel en medicijnen uit aan iedereen die het nodig heeft en bieden hulp bij traumaverwerking. Oekraïense gezinnen ontvangen zadenpakketten, zodat ze minder afhankelijk zijn van voedselpakketten.
Met je gift in de collecte steun je het programma Noodhulp van Kerk in Actie en help je inwoners en ontheemden in Oekraïne om de oorlog te overleven. Van harte aanbevolen.

Kerkbladbericht
Steun voor inwoners en ontheemden in Oekraïne
Via het programma Noodhulp van Kerk in Actie steun je inwoners en ontheemden in Oekraïne. Geef in de collecte of maak je bijdrage over op NL 89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie o.v.v. Noodhulp mei of doneer online. Hartelijk dank voor je gift.
Lees meer op kerkinactie.nl/oekraine

Help je mee om deze collecte tot een succes te maken?

Hartelijk dank!