Diensten

zondag 23 februari 10:00 uur
ds. Jenny van der Veen, Nijkerk
Collecten: Stichting Hulpdienst en Eredienst
locatie:

Belangrijk (tik aan)

Predikant -->  Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau

Queen of Peace

Protestantse Gemeente de 'Eshof' te Hoevelaken 

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente "de Eshof" te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.
 
We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriformiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.logo
 
We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zusters en broeders noemde.
 
Uitnodiging voor leden tussen de 30 en 50 jaar
maandag 8 maart 2020, 15.00 - 18.00 uur
detail 2
Voor veel jongere leden van de Eshof is het niet zo vanzelfsprekend om op zondagochtend naar de kerk te gaan als voor veel oudere leden. Dat betekent dat we elkaar als ‘jonge’ leden van de Eshof minder makkelijk ontmoeten.
    
Omdat we benieuwd zijn naar wie de andere jonge leden van de Eshof zijn, hebben wij ze allemaal persoonlijk uitgenodigd voor een gezellige middag op zondag 8 maart.
     
William Bouw, Gerwin Duine, Jan Hofman, Ilse Heining,
Hanneke van Doorn en Sienke Wolters
       
p.s. En ben je tussen de 30 en 50 jaar en heb je geen uitnodiging gehad, dan is er ergens iets mis gegaan. Je bent van harte welkom!
Uitnodiging zonder tel copy