Diensten

zondag 07 maart 10:00 uur
ds. Marleen Kool, Baarn/40-III
Collecten: Kerk in Actie en Onderhoud Gebouw
locatie:

Belangrijk (tik aan)

Predikant -->  Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau

Queen of Peace

Protestantse Gemeente de 'Eshof' te Hoevelaken 

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente "de Eshof" te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.
 
We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriform40 dagenkalenderiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.
 
We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zustersen broeders noemde.
 
Online 40-dagentijdkalender
petrus 40 dagen 390x250De 40-dagentijdkalender wordt dit jaar niet alleen op papier, maar ook online aangeboden. Elke dag is een nieuw vakje te openen, met dagelijkse overdenkingen, gebeden en leuke extra’s.
 
Je vindt de kalender hier.
 
Thema: Ik ben er voor jou
Het thema van de kalender is dit jaar 'Ik ben er voor jou’, en behandelt wekelijks één van de zeven werken van barmhartigheid.
Jezus heeft ons laten zien wat barmhartigheid is: de hongerigen eten en de dorstigen drinken geven, de naakten kleden, de vreemdelingen onderdak bieden, de zieken verzorgen, de gevangenen bezoeken en de doden begraven. Zo inspireert Hij ons tot op de dag van vandaag.
 
Wil je de 40-dagentijdkalender liever iedere ochtend in je inbox, schrijf je dan in. Dat kan heel eenvoudig. Als je de 40-dagentijdkalender opent, zie je het vanzelf.