Vierluik Zinvol diaconaat

Avond 1 - Geloven in delen
donderdag 8 november 2018, 20.00 -22.00 uur, de Eshof
Gerwin Avond1 Ellie
Wat is de ZWO nu eigenlijk en wat doet deze taakgroep in onze kerk? Hier beginnen we mee. Vervolgens gaan we kijken wat wij als gemeente willen! We gaan samen onderzoeken wat we belangrijk vinden en waar we als gemeente graag aan willen werken. De werkwoorden in de sessie zijn "geloven, helpen en bouwen" die we concreet gaan maken met onder andere zending, werelddiaconaat en noodhulp.

In een interactieve setting wordt het een avond die je aan het denken zet over onze taak als gemeente.
 
Mooi werk - met zinvol diaconaat
Onze gemeente wil graag een steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Eén manier is om een directe bijdrage te leveren voor onze medemens in nood of om leefomstandigheden duurzaam te verbeteren.

Onze werkgroep wil graag samen met gemeenteleden dit werk meer zichtbaar maken en van binnenuit voeden. Hiervoor heeft de ZWO-groep een programma van vier avonden voorbereid. We nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.
 
Het zijn actieve, inspirerende en uitdagende avonden waarop we aan de hand van workshops, discussies en thema's aan de slag gaan. Het is geen avondje luisteren! U krijgt een goed beeld van de taken van de ZWO en we willen nieuwe wegen verkennen.
U hoeft niet aan alle avonden mee te doen, al is dat wel het meest bevredigend.
 
Datum en tijd: donderdag 8 november 2018, 20.00 - 22.00 uur
Plaats: de Eshof
Leiding: Wim van Vliet, Gerwin Duine
Gastspreker: Jeanne van Rijssen, deelnemer diaconaal project QoP Uganda
Deelname: vrijwillige bijdrage