Vent events

vrijdag 07 mei 12:00 uur
Expositie Jeltje Hoogenkamp
Thema: de 10 woorden
elke vrijdag van 12.00 uur tot 13.00 uur opengesteld voor publiek
Laatste keer: vrijdag voor Pinksteren (21 mei)
de Eshof
details

Oecumenische reis naar Toscane is verplaatst naar 2021

Deze reis is verplaatst naar donderdag 27 mei tot en met  donderdag 3 juni
In 2021 staat de uitgestelde reis naar Italië op het programma. De bestemming is dit keer Toscane, om precies te zijn het gebied ten Zuid-Oosten van Florence. We verblijven in het Diaconale Centrum Casa Cares van de Waldenzen in Reggello. Het is een rustiek, midden in de natuur gelegen onderkomen met een prachtig uitzicht over de omgeving.
Het programma is gevarieerd en evenwichtig. We zullen genieten van de prachtige natuur in de omgeving van de Casa, van mooie stadjes met eeuwenoude kerken, van steden als Lucca en Arezzo en voor wie er nog niet genoeg van heeft, van Florence. We komen zelfs in het volgens kenners mooiste stadje van Italië: Castelfranco di Sopra.
Om ons te verplaatsen zullen we gebruik maken van een bus, maar voor bijvoorbeeld ons bezoek aan Arezzo en Florence reizen we per trein.We maken de reis per vliegtuig van Amsterdam naar Pisa. We vertrekken op donderdag 27 mei en keren op donderdag 3 juni weer terug.
De precieze tijden en ook de kosten zijn nog niet exact bekend maar we denken dat de reissom ongeveer zal uit-komen op € 850,00 per persoon. Omdat reizen per vliegtuig terecht bedenkingen oproept in verband met milieuschade zal bovenop de reissom CO2-compensatie toegepast worden.
Een informatieavond voor belangstellenden is gehouden op 19 september 2019 in het Pauluscentrum.
U kunt uw belangstelling kenbaar maken bij de leden van de reiscommissie:
Ellie Boot,
Frits Harmsen,
Adri Maat,
Hetty Veldhuizen,
Voorbereidings avond:
Datum en tijd: donderdag 27 mei 2021 tot en met donderdag 3 juni
Plaats: Toscane
Leiding: leden van de reiscommissie