Diensten

donderdag 26 mei 10:00 uur
ds. Ellie Boot en Linda de Wals/Hemelvaartsdag/oec.dienst in PC


zondag 29 mei 10:00 uur
ds. Mieke Groen, de Glind
Collecten: Voedselbank en Muziek en Liturgie

Welkom

Scriba gezocht!
 
Onder de tab Info vindt u het Archief waar oude Liturgieën, Rondoms en In memoriams zijn opgenomen
 
Inleverdatum voor Rondom
dinsdag 31 mei 2022
 
  
 
 
overlHieronder vindt U "In memoriams" van mensen uit ons midden die we dit jaar hebben verloren aan de dood.
Overledenen uit voorgaande jaren kunt u selecteren via "In Herinnering/Historie"
In gedachtenis: Egbert Berends – 5 januari 1944 – 25 september 2021
Op zaterdag Berends Egbert25 september overleed Egbert Berends. Hij is 77 jaar oud geworden.
 
Al een aantal jaren geleden was bij hem alvleesklierkanker aangetroffen. Hij had er geen goed gevoel bij. Toch hielden behandelingen hem een hele tijd gaande. Het was zijn hart dat het uiteindelijk opgaf. Al toen Egbert 40 was, had hij een eerste hartinfarct. In 2012 had hij last van hartritmestoornissen en kreeg hij een pacemaker.

Lees meer...

In gedachtenis: Cornelis Both – 11 december 1942 – 8 september 2021
Both KeesOp woensdagmorgen 8 september overleed Kees Both, 78 jaar oud.
In september 2018 vertelde Kees me dat bij hem de diagnose Alzheimer was vastgesteld. Hij kon dat toen zelf amper bevatten. Daarna is zijn gezondheid geleidelijk aan steeds verder achteruit gegaan. De laatste maand kwam alles in een stroomversnelling terecht. Naderhand vertelde de arts dat hij de laatste vier weken in een terminaal delier was geraakt.

Lees meer...

In gedachtenis: Petronella Johanna Clement-Bos 28 juni 1937 – 20 juli 2021
Clement Nelly2Op dinsdag 20 juli overleed Nelly Clement, 84 jaar oud. Zij verwelkomde haar dood. Hoeveel goede momenten er ook in haar laatste maanden waren, voor haar was haar lichaam een plek geworden waar ze niet meer wonen kon. Sinds enkele jaren leed ze aan een Parkinsonisme, waardoor ze uiteindelijk bijna niets meer kon: niet meer lopen, niet goed zien, niet meer schrijven, niet meer goed praten. Wel kon ze tot op het laatst goed horen en denken. Ze zat gevangen in haar lijf, wat heel moeilijk moet zijn geweest voor een beweeglijke en sportieve persoon als Nelly.

Lees meer...

In gedachtenis: Martus Bartus Geelhoed 25 juli 1940 – 8 juli 2021
Geelhoed MartOp donderdag 8 juli overleed Mart Geelhoed – geheel onverwacht en 80 jaar oud. Een lege plek achterlatend aan zijn de zijde van zijn vrouw en in het leven van hun kinderen en kleinkinderen. En een lege plek achterlatend in de Eshof.
Ik schrijf onverwacht, maar zijn vrouw viel het al een tijdje op dat hij af en toe heel bleek werd, weinig initiatief toonde en een vermoeide indruk maakte. Als je hem vroeg of hij zich niet goed voelde, zei hij dat hij nergens last van had. Toen hij op een avond zei dat hij flauw ging vallen en zo moe was, werd het de hoogste tijd om een afspraak voor de huisarts te maken.

Lees meer...

In herinnering: Gerard Verhoeff  23 september 1943 – 31 maart 2021
 
Op woensdag 31 maart overleed Gerard Verhoeff. Hij is 77 jaar oud geworden.2021 05 Gerard Verhoeff
Gerard werd eind 2019 getroffen door een herseninfarct. Na een periode van revalidatie kon hij weer naar huis, maar werd niet meer helemaal de oude. Ook ondermijnden prostaatkanker en de behandelingen daarvoor zijn gestel.
 
Al enkele jaren moest hij steeds wat meer aan krachten en bewegingsvrijheid inleveren. Hoewel hij zich al lange tijd vermoeid voelde, hield hij voor zijn vrouw zo lang mogelijk vol.Het einde kwam toch nog onverwacht.

Lees meer...

In herinnering: Cornelis van Duijn – 1 april 1942 – 28 maart 2021

2021 04 Kees van Duijn

Op zondag 28 maart overleed Kees van Duijn. Hij is 78 jaar oud geworden.

In september 2020 werden bij hem agressieve kankercellen in de alvleesklier aangetroffen. Er waren ook uitzaaiingen in onder andere de lever. Het zag er niet hoopvol uit, maar Kees wilde alles doen om nog een tijdje langer in dit leven te kunnen blijven. Chemokuren maakten hem ziek, maar leken ook aan te slaan. Begin januari kreeg hij positief nieuws te horen: de tumor leek te verschrompelen, de uitzaaiingen leken verdwenen. Maar in maart kreeg hij te horen dat de tumoren toch weer waren gegroeid en er niets meer te doen viel. Daarna ging het snel bergafwaarts met zijn gezondheid.

Lees meer...