Diensten

zondag 02 oktober 10:00 uur
ds. Marrit Bassa, Voorst
Collecten: Voedselbank en Eredienst

zondag 09 oktober 10:00 uur
drs. Erik Idema, Nijkerkerveen
Collecten: Straatpastoraat en Onderhoud gebouw

Welkom

De tab Organisatie is weer up-to-date gebracht! 
 
Onder de tab Info vindt u het Archief waar oude Liturgieën, Rondoms en In memoriams zijn opgenomen
 
  
 
 
overlHieronder vindt U "In memoriams" van mensen uit ons midden die we dit jaar hebben verloren aan de dood.
Overledenen uit voorgaande jaren kunt u selecteren via "In Herinnering/Historie"
In herinnering: Bianca Beitler – 23 december 1964 – 7 februari 2022
 
Beit1Op maandag 7 februari overleed Bianca Beitler. Ze is 57 jaar oud geworden.
Bianca is geboren en getogen in Hoevelaken. Zoals op de foto, zo was Bianca ten voeten uit. Ogen ietsje toegeknepen, kin wat naar voren. Als ze iets zei, was dat met een heldere en duidelijke stem. Een rebel. Een vrouw die haar eigen weg zocht in het leven en niet de gebaande paden bewandelde.
Ze trouwde en kreeg twee kinderen. In de Eshofgemeente was ze een tijd lang actief als diaken. Ook zong ze in het koor FREE.

Lees meer...

In gedachtenis: Roelofje Verhagen-Wissink – 1 mei 1939 – 3 februari 2022
 
verh1Op donderdag 3 februari overleed Bea Verhagen in Verpleeghuis Sint Elisabeth, waar ze de laatste maanden van haar leven woonde. Ze kampte op het laatst zowel met de ziekte van Alzheimer als met de gevolgen van kanker. Voor haarzelf en voor haar nabije naasten waren het geen makkelijke maanden. Om bij haar te kunnen zijn meldde haar echtgenoot zich in haar laatste weken aan als vrijwilliger in het verpleeghuis. Zo kon hij steeds naar Bea toe, en konden daarnaast ook andere familieleden haar bezoeken.

Lees meer...

In gedachtenis: Johan Engel – 29 april 1928 – 19 oktober 2021
 
Engel JohanOp dinsdag 19 oktober overleed Johan Engel in het Meander Medisch Centrum. Hij was kort ziek geweest. Onderzoeken hadden een tijdje terug uitgewezen dat hij longvlieskanker had; uiteindelijk is hij overleden omdat hij sterk verzwakt was na twee longontstekingen.

Lees meer...

In gedachtenis: Egbert Berends – 5 januari 1944 – 25 september 2021
Op zaterdag Berends Egbert25 september overleed Egbert Berends. Hij is 77 jaar oud geworden.
 
Al een aantal jaren geleden was bij hem alvleesklierkanker aangetroffen. Hij had er geen goed gevoel bij. Toch hielden behandelingen hem een hele tijd gaande. Het was zijn hart dat het uiteindelijk opgaf. Al toen Egbert 40 was, had hij een eerste hartinfarct. In 2012 had hij last van hartritmestoornissen en kreeg hij een pacemaker.

Lees meer...

In gedachtenis: Cornelis Both – 11 december 1942 – 8 september 2021
Both KeesOp woensdagmorgen 8 september overleed Kees Both, 78 jaar oud.
In september 2018 vertelde Kees me dat bij hem de diagnose Alzheimer was vastgesteld. Hij kon dat toen zelf amper bevatten. Daarna is zijn gezondheid geleidelijk aan steeds verder achteruit gegaan. De laatste maand kwam alles in een stroomversnelling terecht. Naderhand vertelde de arts dat hij de laatste vier weken in een terminaal delier was geraakt.

Lees meer...

In gedachtenis: Petronella Johanna Clement-Bos 28 juni 1937 – 20 juli 2021
Clement Nelly2Op dinsdag 20 juli overleed Nelly Clement, 84 jaar oud. Zij verwelkomde haar dood. Hoeveel goede momenten er ook in haar laatste maanden waren, voor haar was haar lichaam een plek geworden waar ze niet meer wonen kon. Sinds enkele jaren leed ze aan een Parkinsonisme, waardoor ze uiteindelijk bijna niets meer kon: niet meer lopen, niet goed zien, niet meer schrijven, niet meer goed praten. Wel kon ze tot op het laatst goed horen en denken. Ze zat gevangen in haar lijf, wat heel moeilijk moet zijn geweest voor een beweeglijke en sportieve persoon als Nelly.

Lees meer...