Diensten

zondag 05 februari 10:00 uur
drs. Erik Idema, Hooglanderveen

Collecten: Eigen diaconie en Eredienst

zondag 12 februari 10:00 uur
ds. Ellie Boot

Collecten: Hulpdienst en Muziek en Liturgie

Nieuwsbrief nr. 4 – 27 januari 2023
 
Beste mensen, 
 
Deze week staan Kaïn en Abel centraal. Ellie schrijft erover in deze nieuwsbrief en ze komen ook langs in de kerkdienst. De musicalgroep zingt tijdens de dienst drie liederen uit de musical Kaïn en na afloop van de dienst kunnen er toegangskaarten voor de musical worden besteld. 
 
Live en achteraf audio
en video 
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 3 – 20 januari 2023
 
Beste mensen, 
 
De komende weken besteedt Ellie in de nieuwbrief aandacht aan een paar hoofdpersonages in de musical. Ook zullen ze in de kerkdiensten langskomen. Deze week zijn het Adam en Eva. Het team Jeugdwerk informeert u over de activiteiten voor de jeugd het komende half jaar. Er zijn nog twee plekken vrij voor de leeskring rond het boek ‘de smaak van stilte’. Na de dienst van zondag kunt u meedoen met een zanguurtje. Er is in ieder geval tot de zomervakantie iemand gevonden die de cantorij wil leiden. De diaconie maakt plannen voor de wijze van de viering van de Maaltijd van de Heer na corona.
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 2 – 13 januari 2023

Beste mensen,

Afgelopen zondag mocht ik de bloemen uit de kerk in ontvangst nemen. Daar was ik heel blij mee. Dank!

In deze nieuwsbrief helaas een overlijdensbericht vanuit de Paulus geloofsgemeenschap.

De Stichting Grace Care deelt met ons de opbrengst van de oliebollenactie en Frits Harmsen wijst ons nogmaals op de Actie Kerkbalans. En tot slot is er aandacht voor de bevestiging van ambtsdragers, voor ‘Wat zingen we’ en de musical Kaïn.

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 1 – 6 januari 2023

Beste mensen,

Dit is de eerste nieuwsbrief van 2023. Ook dit jaar informeren we u wekelijks over alles met betrekking tot de kerkdienst en activiteiten in de Eshof in die week. De collectedoos ‘kinderen voor kinderen’ heeft met ingang van deze week een nieuw doel.

Live en achteraf audio
en video 
  

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 52 – 30 december 2022
 
Beste mensen, 
 
Vanaf nu vindt u geen uitgebreide beschrijvingen meer van de collectebestemmingen in de wekelijkse nieuwsbrief. Uiteraard wel de collectebestemmingen zelf. In de Rondom kunt u alle informatie nalezen. 
 
Verder wijzen we u in deze nieuwsbrief nogmaals op de benefietavond in Grand Café LUST en de ticketverkoop van de musical Kaïn. En natuurlijk extra aandacht voor de nieuwjaarsbegroeting ! 
 
Live en achteraf audio
en video 
  
 

Lees meer...