Vorming & Toerusting 2019 - 2020
 
Wij hopen dat u tijd heeft om te genieten van het prachtige programma dat de commissie Vorming en Toerusting voor u heeft samengesteld. 
Voor iedereen zit er iets moois tussen. Om kennis te vergroten, de horizon te verbreden, of zomaar, omdat het u leuk lijkt.
De brochure kunt u vinden bij Programma 2019-2020.
 
Ook al heeft u zich niet opgegeven, u kunt aan de meeste activiteiten spontaan meedoen! Voor de sprekers van buiten vragen wij een bijdrage van € 5,00. Voor de activiteiten door onze eigen gemeenteleden vragen we een vrijwillige bijdrage. Voel u zeer welkom!
De ecologische voetafdruk van IKEA
donderdag 30 januari 2020, 20.00 - 22.00 uur
ecologische voetafdruk 290x300De grote bedrijven, vooral multinationals, worden nog wel eens afgeschilderd als 'geldmachines' die alleen maar uit zijn op winstmaximalisatie en aandeelhouderswaarde, en geen of weinig boodschap hebben aan de wereld waarin zij opereren. Plaatsgenoot Albert Martens, oud directeur HRM International van IKEA legt uit dat dat beeld op zijn minst enige nuance behoeft.
IKEA is een wereldwijd opererend internationaal familiebedrijf met een miljarden omzet en winst waar tweehonderdduizend mensen werken. De visie van IKEA is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen.

Lees meer...

Expositie: Jozef in de Groeibijbel
zondag 5 januari tot en met zondag 16 februari 2020
20200105 expositieJozef001In het weekend van 15 en 16 februari 2020 wordt de musical ‘Jozef – de dromenkoning’ uitgevoerd in de Eshof.
Een mooie gelegenheid om de platen rond de Jozef-cyclus, die Cees Otte rond 2000 tekende voor de Groeibijbel, een plek te geven aan de expositiewand van de Eshof.De Groeibijbel was eind vorige eeuw een project van SGO Hoevelaken.

Lees meer...