Vorming & Toerusting 2019 - 2020
 
Wij hopen dat u tijd heeft om te genieten van het prachtige programma dat de commissie Vorming en Toerusting voor u heeft samengesteld. 
Voor iedereen zit er iets moois tussen. Om kennis te vergroten, de horizon te verbreden, of zomaar, omdat het u leuk lijkt.
De brochure kunt u vinden bij Programma 2019-2020.
 
Ook al heeft u zich niet opgegeven, u kunt aan de meeste activiteiten spontaan meedoen! Voor de sprekers van buiten vragen wij een bijdrage van € 5,00. Voor de activiteiten door onze eigen gemeenteleden vragen we een vrijwillige bijdrage. Voel u zeer welkom!
Filmen met je smartphone
maandag 24 februari en 9 maart 2020, 20.00 - 22.00 uur
meer dan bellen
Natuurlijk, met je smartphone kun je bellen, maar je kunt er veel meer mee. Je kunt ermee fotograferen en filmen.
Via apps kun je die beelden samenvoegen tot een gelikt filmpje ‘met een verhaal’, compleet met titelpagina, een muziekje eronder en desnoods een voice over.
Tijdens deze workshops leer je een korte video te maken met je smart-phone. Breng bijvoorbeeld een vakantie, een reis of evenement onvergetelijk in beeld.
De eerste avond krijg je uitleg en gaan we al wat oefenen. Daarna ga je thuis een filmpje maken.

Lees meer...

Musical Jozef
zaterdag 15 februari en zondag 16 februari 2020 
20200215 Josef logo- de dromenkoning
Musicalgroep Hoevelaken brengt het wereldberoemde verhaal van Jozef - de dromenkoning (Genesis). Ze doen dit op het script en de muziek van Gerard van Midden en Gerard van Amstel.
Door flashbacks naar vroeger, komen we steeds meer te weten over Jozef en zijn familie. Jozefs familie zit complex in elkaar. Een wel heel bijzondere rol is weggelegd voor ‘de’ zus Dina.

Lees meer...

Expositie: Jozef in de Groeibijbel
zondag 5 januari tot en met zondag 16 februari 2020
20200105 expositieJozef001In het weekend van 15 en 16 februari 2020 wordt de musical ‘Jozef – de dromenkoning’ uitgevoerd in de Eshof.
Een mooie gelegenheid om de platen rond de Jozef-cyclus, die Cees Otte rond 2000 tekende voor de Groeibijbel, een plek te geven aan de expositiewand van de Eshof.De Groeibijbel was eind vorige eeuw een project van SGO Hoevelaken.

Lees meer...