V&T events

dinsdag 03 mei n.t.b.
Oecumenische reis in 2022 naar Toscane
Let op: 2022
Loc.: Toscane
details
Expositie Jeltje Hoogenkamp in 'de Eshof'
Expositie mq1In samenwerking met de Liturgische Vormgroep zal tussen Pasen en Pinksteren een expositie van de kunstenares Jeltje Hoogenkamp in de Eshof te zien zijn. De expositie bestaat uit 10 schilderijen, die de 10 Woorden verbeelden. In het aprilnummer van Rondom is iets meer geschreven over Jeltje Hoogenkamp
 
Hierbij de digitale versie van de Expositie:  https://youtu.be/R7m16KdgE60
Vorming & Toerusting nieuwsbrief 31 maart 2021
Door Frits Harmsen
Vrijwel alle activiteiten van Vorming & Toerusting (we zijn nog op zoek naar een andere term) liggen al ruim een jaar stil. Dat is natuurlijk heel erg jammer want Vorming & Toerusting vormt een wezenlijk onderdeel van ons kerkzijn.
 
Expositie mq1Gelukkig kunnen we een activiteit aankondigen die we geheel corona proof kunnen uitvoeren en dat is het organiseren van een expositie in de Eshof. In samenwerking met de Liturgische Vormgroep zal tussen Pasen en Pinksteren een expositie van de kunstenares Jeltje Hoogenkamp in de Eshof te zien zijn. De expositie bestaat uit 10 schilderijen, die de 10 Woorden verbeelden. In het aprilnummer van Rondom zal iets meer geschreven worden over Jeltje Hoogenkamp en haar werk.

Lees meer...