Bries events

Huisvoorstelling van de film Jezus Christ Superstar op 11 september 2023
 
Franciscus‘Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat deze film werd opgenomen op locaties in Israël. In augustus 1973 was de Nederlandse première. De film is gebaseerd op de musical die vanaf 1970 wordt opgevoerd, met muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice.
Velen van ons zullen de film toen als jongere gezien hebben en een dieper inzicht en gevoel bij het lijdensverhaal hebben gekregen, ook omdat het naar de leefwereld van toen verplaatst was. In Italië wordt de musical nog jaarlijks uitgevoerd. Daar heeft het een status zoals de Mattheüs Passie die in ons land heeft.

We willen de liefhebbers de gelegenheid geven de film – misschien na vijftig jaar – in huiselijke kring weer te zien. Met goed beeld en geluid natuurlijk! Er is plaats voor maximaal 10 mensen; daarom is ook een tweede avond gereserveerd.
De film duur bijna twee uur, er is een pauze en gelegenheid om wat na te praten’.
 
Huisvoorstelling van de film Jezus Christ Superstar op 11 september bij Marius Gort, met indien noodzakelijk een reserve avond op 18 september.
Een huisvoorstelling van een film is een nieuw element in ons programma. Het initiatief is afkomstig van Marius.
Hij schreef de bovenstaande inleiding.
 
Datum: 11 september, met 18 september als reserve avond.
Locatie: Thuis bij Marius Gort
Aanvang: 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur.
Maximum aantal belangstellende 10
Leiding: Marius Gort
Opgeven bij: Frits Harmsen, e-mail: BRIES.frits.harmsen@pgdeeshof.nl
Geef bij het opgeven aan of 18 september ook een geschikte datum is. Na opgave ontvang je een bevestiging met vermelding van het adres van Marius.