Vorming & Toerusting 2019 - 2020
 
Wij hopen dat u tijd heeft om te genieten van het prachtige programma dat de commissie Vorming en Toerusting voor u heeft samengesteld. 
Voor iedereen zit er iets moois tussen. Om kennis te vergroten, de horizon te verbreden, of zomaar, omdat het u leuk lijkt. Voor iedereen zit er iets moois tussen. Om kennis te vergroten, de horizon te verbreden, of zomaar, omdat het u leuk lijkt.
De brochure kunt u vinden bij Programma 2019-2020.
 
Ook al heeft u zich niet opgegeven, u kunt aan de meeste activiteiten spontaan meedoen! Voor de sprekers van buiten vragen wij een bijdrage van € 5,00. Voor de activiteiten door onze eigen gemeenteleden vragen we een vrijwillige bijdrage. Voel u zeer welkom!
Koffieconcerten
zondag 22 december 2019, 11:20 uur, de Eshof
20191222 koffieconcert illustratieDit seizoen zijn er in de Eshof twee koffieconcerten.
Op 22 december zal een adventsconcert verzorgd worden door Dinie Jager. Dinie maakt sinds 2018 deel uit van ons organistenteam. Dinie heeft aan het conservatorium in Groningen orgel en piano gestudeerd en is in een aantal kerken in Groningen en omgeving organist geweest.
In 1996 is Dinie met haar gezin naar Nijkerk verhuisd. Tot op heden maakt ze in Nijkerk deel uit van het organistenteam van de Vredeskerk en de Kruiskerk. Daarnaast heeft ze een lespraktijk en werkt als uitvoerend musicus mee aan concerten zowel op orgel, piano als vleugel.In de Eshof voelt Dinie zich op haar plaats en begeleidt ze met veel plezier en vakman(vrouw)schap de vieringen.
Data en tijd: zondag 22 december 2019, na de viering om ongeveer 11.20 uur tot 11.50 uur
Plaats:         de Eshof
Leiding:       Dinie Jager
Deelname:  kerkgangers maar ook niet kerkgangers zijn van harte welkom; vrijwillige bijdrage