Vent events

vrijdag 07 mei 12:00 uur
Expositie Jeltje Hoogenkamp
Thema: de 10 woorden
elke vrijdag van 12.00 uur tot 13.00 uur opengesteld voor publiek
Laatste keer: vrijdag voor Pinksteren (21 mei)
de Eshof
details

Oecumenische reis in 2021 naar Toscane

De geplande reis gaat niet door.
Van donderdag 27 mei tot en met zaterdag 3 juni
20190919 reisnaarToscane illustratie2
In 2021 staat weer een reis naar Italië op het programma. De bestemming is dit keer Toscane, om precies te zijn het gebied ten Zuid-Oosten van Florence.. We verblijven in het DiaconaleCentrum Casa Cares van de Waldenzen in Reggello. Het is eenrustiek, midden in de natuur gelegen onderkomen met eenprachtig uitzicht over de omgeving.

Het programma is gevarieerd en evenwichtig. We zullenHet programma is gevarieerd en evenwichtig. We zullengenieten van de prachtige natuur in de omgeving van de Casa,van mooie stadjes met eeuwenoude kerken, van steden alsLucca en Arezzo en voor wie er nog niet genoeg van heeft,van Florence.


20190919 reisnaarToscane illustratieOm ons te verplaatsen zullen we gebruik maken van een bus, maar voor bijvoorbeeld ons bezoek aan Arezzo en Florence reizen we per trein.
We maken de reis per vliegtuig van Amsterdam naar Pisa. We vertrekken op donderdag 27 mei en keren op zaterdag 3 juni weer terug. De precieze tijden en ook de kosten zijn nog niet exact bekend maar we denken dat de reissom ongeveer zal uitkomen op € 850,00 per persoon. Omdat reizen per vliegtuig terecht bedenkingen oproept in verband met milieuschade zal bovenop de reissom CO2-compensatie toegepast worden.

De leden van de reiscommissie:
Ellie Boot
Frits Harmsen
Adri Maat
Hetty Veldhuizen