Vorming & Toerusting 2019 - 2020
 
Wij hopen dat u tijd heeft om te genieten van het prachtige programma dat de commissie Vorming en Toerusting voor u heeft samengesteld. 
Voor iedereen zit er iets moois tussen. Om kennis te vergroten, de horizon te verbreden, of zomaar, omdat het u leuk lijkt.
De brochure kunt u vinden bij Programma 2019-2020.
 
Ook al heeft u zich niet opgegeven, u kunt aan de meeste activiteiten spontaan meedoen! Voor de sprekers van buiten vragen wij een bijdrage van € 5,00. Voor de activiteiten door onze eigen gemeenteleden vragen we een vrijwillige bijdrage. Voel u zeer welkom!

Oecumenische reis in 2020naar Toscane

Informatieavond: donderdag 19 september 2019, 20.00-22.00 uur, Pauluscentrum
20190919 reisnaarToscane illustratie2
In 2020 staat weer een reis naar Italië op het programma. De bestemming is dit keer Toscane, om precies te zijn het gebied ten Zuid-Oosten van Florence.. We verblijven in het DiaconaleCentrum Casa Cares van de Waldenzen in Reggello. Het is eenrustiek, midden in de natuur gelegen onderkomen met eenprachtig uitzicht over de omgeving.

Het programma is gevarieerd en evenwichtig. We zullenHet programma is gevarieerd en evenwichtig. We zullengenieten van de prachtige natuur in de omgeving van de Casa,van mooie stadjes met eeuwenoude kerken, van steden alsLucca en Arezzo en voor wie er nog niet genoeg van heeft,van Florence.


20190919 reisnaarToscane illustratieOm ons te verplaatsen zullen we gebruik maken van een bus, maar voor bijvoorbeeld ons bezoek aan Arezzo en Florence reizen we per trein.
We maken de reis per vliegtuig van Amsterdam naar Pisa. We vertrekken op donderdag 23 april en keren op vrijdag 1 mei weer terug. De precieze tijden en ook de kosten zijn nog niet exact bekend maar we denken dat de reissom ongeveer zal uitkomen op € 850,00 per persoon. Omdat reizen per vliegtuig terecht bedenkingen oproept in verband met milieuschade zal bovenop de reissom CO2-compensatie toegepast worden.

Een informatieavond voor belangstellenden wordt gehouden op 19 september 2019 in het Pauluscentrum.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken bij de leden van de reiscommissie:
Ellie Boot
Frits Harmsen
Adri Maat
Hetty Veldhuizen


Voorvereidingsavond
Datum en tijd: donderdag 19 september 2019, 20.00-22.00 uur
Plaats: Pauluscentrum
Leiding:leden van de reiscommissie