Gedenken op Allerzielen

maandag 2 november 2020
allerzielenHet is al enige jaren een mooie traditie om vanuit het uitvaartcentrum van Elja lichtjes naar de graven te dragen op de avond van Allerzielen. Steeds meer mensen maken gebruik van deze gelegenheid.
In verband met corona is er plaats voor 30 personen in het uitvaartcentrum die op 1,5 meter van elkaar zitten. We organiseren 2 bijeenkomsten; één om 19.00 uur en één om 20.00 uur.
Opgeven kan tot en met zondag 25 oktober
 
Iedereen kan bij binnenkomst de naam van een overleden geliefde op een kaartje schrijven. We luisteren naar muziek en de namen op de kaartjes worden voorgelezen. Ellie Boot verzorgt een inleiding en Jantine Dijkstra zal enkele gedichten voordragen. Vervolgens krijgt iedereen een brandende kaars en lopen we in het donker naar de graven. De looproutes zijn met brandende kaarsjes aangegeven. Het samenzijn in de aula, de stoet van lichtjes en de verstilde sfeer maken het geheel heel bijzonder.
Helaas kunnen we niet van de garderobe gebruik maken en ook het gebruikelijke kopje koffie of thee na afloop moet helaas achterwege blijven. Opgeven voor deze avond is noodzakelijk. Dat kan tot en met zondag 25 oktober bij Els van Deuveren, tel: 06-12110928 of per e-mail: mail@eljauitvaartverzorging.nl Graag aangeven welke tijd je voorkeur heeft.
 
 
Datum:maandag 2 november 2020
Aanvang 19:00 en 20:00 uur
Plaats: Elja's uitvaartcentrum