Diensten

zondag 25 oktober 10:00 uur
ds.Jan de Vries, Eemnes
Collecten: Nijkerks Diaconaal Beraad en Pastoraat
locatie:

Belangrijk (tik aan)

Predikant -->  Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau
 
Meditatieve momenten en zo meer
14-10-27 foto weblog 1-klein

Wat komt er zoal langs, in het werk van een predikant?
In dit weblog wil ik daar iets over schrijven. Mijn streven is om (tenminste) elke week een stukje toe te voegen. Dat kan gaan over een gebeurtenis zoals een activiteit van vorming en toerusting, een kerkdienst, een ontmoeting ; maar het kan ook een gedachte zijn, of een citaat dat me aanspreekt. Als ik er een afbeelding of een foto bij heb, zal ik die erbij zetten.

Ik wens iedereen veel leesplezier

Wil je reageren? Stuur een mail naar predikant@pgdeeshof.nl  of bel mij op 033 258 0631.

 
 
 
 
 
Donderdag 26 februari -Dopelingen-1-2015-03 Sofie Brouwer
Een verrassing: zondag zal er nog een tweede dopeling zijn. Ook Sofie Brouwer zal gedoopt worden! Dat is mooi nieuws. Want het betekent, dat de hartoperatie die Sofie zal moeten ondergaan niet op stel en sprong gedaan hoeft te worden. Wel zal ze binnen zes weken een oproep krijgen van het WKZ. Haar ouders, Mirjam en Niels, vinden het fijn als ze voor de operatie gedoopt kan worden. En daarom is ook Sofie komende zondag in de Eshof.
 
De operatie is spannend. Het zal een open hartoperatie zijn. Maar de afwijkingen aan haar hartje, waar Sofie mee geboren blijkt te zijn, kunnen gelukkig verholpen worden. Mirjam en Niels hebben alle hoop en vertrouwen dat het goed zal komen.
Ongelooflijk wat chirurgen tegenwoordig kunnen - met grote handen en minuscule apparatuur.