zondag 25 oktober 10:00 uur
ds.Jan de Vries, Eemnes
Collecten: Nijkerks Diaconaal Beraad en Pastoraat

Predikant -->  Weblog

Meditatieve momenten en zo meer
14-10-27 foto weblog 1-klein

Wat komt er zoal langs, in het werk van een predikant?
In dit weblog wil ik daar iets over schrijven. Mijn streven is om (tenminste) elke week een stukje toe te voegen. Dat kan gaan over een gebeurtenis zoals een activiteit van vorming en toerusting, een kerkdienst, een ontmoeting ; maar het kan ook een gedachte zijn, of een citaat dat me aanspreekt. Als ik er een afbeelding of een foto bij heb, zal ik die erbij zetten.

Ik wens iedereen veel leesplezier

Wil je reageren? Stuur een mail naar predikant@pgdeeshof.nl  of bel mij op 033 258 0631.

Nico van WageningenDinsdag 17 maart -Nico van Wageningen-
Vanmorgen is Nico van Wageningen overleden, 70 jaar oud. Totaal onverwacht. Hij voelde zich gisteren niet lekker, maar hoopte dat het na een goede nachtrust beter zou gaan.
Het is een verbijsterende schok. Voor Marjan en de kinderen en kleinkinderen, voor Nico's enige broer en voor ons allen. Deze ochtend zouden Nico en Marjan voor een vakantie naar Noorwegen reizen. In de Stille Week zou Nico in enkele vespers spelen.
Ondanks de reuma in zijn handen, die hem het spelen bemoeilijkte, deed hij dat graag. Zijn leven lang is Nico een muziekliefhebber geweest.
Komende zaterdag 21 maart zal er om 10.30 uur een afscheidsdienst zijn in de Eshof. Aansluitend zal Nico worden begraven op de Algemene Begraafplaats. Daarna is er gelegenheid nog enige tijd samen te zijn in de Eshof en de familie te condoleren.
In plaats van bloemen suggereert het gezin Van Wageningen om een donatie te doen aan het Reumafonds. Nico is zelf jaren actief geweest voor deze stichting.