Diensten

zondag 25 oktober 10:00 uur
ds.Jan de Vries, Eemnes
Collecten: Nijkerks Diaconaal Beraad en Pastoraat
locatie:

Belangrijk (tik aan)

Predikant -->  Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau
 
Meditatieve momenten en zo meer
14-10-27 foto weblog 1-klein

Wat komt er zoal langs, in het werk van een predikant?
In dit weblog wil ik daar iets over schrijven. Mijn streven is om (tenminste) elke week een stukje toe te voegen. Dat kan gaan over een gebeurtenis zoals een activiteit van vorming en toerusting, een kerkdienst, een ontmoeting ; maar het kan ook een gedachte zijn, of een citaat dat me aanspreekt. Als ik er een afbeelding of een foto bij heb, zal ik die erbij zetten.

Ik wens iedereen veel leesplezier

Wil je reageren? Stuur een mail naar predikant@pgdeeshof.nl  of bel mij op 033 258 0631.

 
 
 
 
 
Vrijdag 2 oktober -To Wiersma-
2015 10 02 To WiersmaVanmorgen vroeg is Dieuwertje Catharina Fennegien Amarentia Wiersma-Roosendaal overleden. Ze is 80 jaar oud geworden. Op vrijdag 9 oktober zal er om 14.00 uur een afscheidsdienst zijn in de kleine aula van Crematorium Rusthof (Leusden).
Met haar echtgenoot Sjoerd woonde ze aan de Meidoornlaan. To was in de zestiger jaren betrokken bij de oprichting van de Buitengewone Wijkgemeente in Wording, later de Hervormde Deelgemeente.

In de laatste jaren van haar leven leed ze aan dementie. Sjoerd heeft zo lang hij kon thuis voor haar gezorgd. Ruim een maand geleden ging dat niet meer en moest To verhuizen naar Verpleeghuis De Lichtenberg in Amersfoort. Daar is ze vanmorgen overleden.