Diensten

zondag 25 oktober 10:00 uur
ds.Jan de Vries, Eemnes
Collecten: Nijkerks Diaconaal Beraad en Pastoraat
locatie:

Belangrijk (tik aan)

Predikant -->  Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau
 
Meditatieve momenten en zo meer
14-10-27 foto weblog 1-klein

Wat komt er zoal langs, in het werk van een predikant?
In dit weblog wil ik daar iets over schrijven. Mijn streven is om (tenminste) elke week een stukje toe te voegen. Dat kan gaan over een gebeurtenis zoals een activiteit van vorming en toerusting, een kerkdienst, een ontmoeting ; maar het kan ook een gedachte zijn, of een citaat dat me aanspreekt. Als ik er een afbeelding of een foto bij heb, zal ik die erbij zetten.

Ik wens iedereen veel leesplezier

Wil je reageren? Stuur een mail naar predikant@pgdeeshof.nl  of bel mij op 033 258 0631.

 
 
 
 
 
Zondag 8 november -oecumenische viering in het Pauluscentrum-
1 2015 11 08 11.05.32Het was hartverwarmend: zoveel mensen in de oecumenische viering van afgelopen zondag. Terwijl dat toch betekende dat de Eshof gesloten bleef - wat niet iedereen kan waarderen. Mooi om te merken dat er zoveel Eshofleden zijn die de Paulusgemeenschap een warm hart toedragen. Het deed me iets om de saamhorigheid te ervaren.
En om zoveel producten voor de voedselbank te zien. Het was goed om onze dankbaarheid te delen. Iets waar we ons vandaag extra van bewust waren: er is zoveel wat we krijgen. Zomaar. Ons leven, een dak boven ons hoofd, voldoende te eten, altijd kleren om aan te trekken. En veel meer. Meer dan we nodig hebben.
 
Op de foto inspecteert Zeger de opbrengst. Ik ben benieuwd wat hij ziet. Iets om een keer voor te stellen voor het eten...?