Diensten

zondag 25 oktober 10:00 uur
ds.Jan de Vries, Eemnes
Collecten: Nijkerks Diaconaal Beraad en Pastoraat
locatie:

Belangrijk (tik aan)

Predikant -->  Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau
 
Meditatieve momenten en zo meer
14-10-27 foto weblog 1-klein

Wat komt er zoal langs, in het werk van een predikant?
In dit weblog wil ik daar iets over schrijven. Mijn streven is om (tenminste) elke week een stukje toe te voegen. Dat kan gaan over een gebeurtenis zoals een activiteit van vorming en toerusting, een kerkdienst, een ontmoeting ; maar het kan ook een gedachte zijn, of een citaat dat me aanspreekt. Als ik er een afbeelding of een foto bij heb, zal ik die erbij zetten.

Ik wens iedereen veel leesplezier

Wil je reageren? Stuur een mail naar predikant@pgdeeshof.nl  of bel mij op 033 258 0631.

 
 
 
 
 
tijdmachine in de EshofZondag 28 augustus - reis door de tijd!
Op de foto wordt de laatste hand gelegd aan de tijdmachine. Feije Duim en Tim Floor hebben hem samen gebouwd. De tijdmachine zal op 28 augustus na de kerkdienst centraal staan. Allereerst in het toneelstukje 'Eend en de tijdmachine'. Daarna gaan we eten. Vervolgens krijgen alle kinderen zelf de kans een tijdmachine te bouwen. En wie daar geen zin in heeft of iets anders wil doen, kan meedenken over vragen rond de toekomst.
Doordat ik pas recent weer aan het opstarten ben met het werk, was het een leuke verrassing om te ontdekken wat er allemaal is uitgedacht rond deze zomerzondag. Leuke plannen! We hopen dat veel mensen zin hebben te blijven en mee te doen.