Diensten

zondag 18 april 10:00 uur
ds. Ellie Boot
Collecten: Naar school in Haiti en Jeugd- en Jongerenwerk
locatie:

Belangrijk (tik aan)

Predikant -->  Weblog
Kerkenraad
Beheer kerkgebouw
Kerkelijk bureau

Queen of Peace

Protestantse Gemeente de 'Eshof' te Hoevelaken 

EshofNieuwKl

De Protestantse Gemeente "de Eshof" te Hoevelaken behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de traditie van de kerk in alle eeuwen en alle plaatsen.
 
We zijn een open en gastvrije gemeente waar iedereen welkom is ongeacht zijn of haar overtuiging, levensstijl of seksuele geaardheid. We willen recht doen aan de pluriform40 dagenkalenderiteit van onze gemeente en hebben geen behoefte slechts één christelijke weg aan te wijzen.
 
We denken dat de manier waarop we met elkaar omgaan belangrijker is dan wat we precies geloven. We zien ons als een gemeenschap die, in alle bescheidenheid, helpt om een betere wereld op te bouwen en die hoop brengt aan hen die Jezus de minste van zijn zustersen broeders noemde.
 
De Eshoftuin ontwaakt uit de winterslaap
Activiteiten rondom de Eshoftuin beginnen langzaam weer op gang te komen. Vanaf 1 Januari jl is er 100 vierkante meter bijgekomen. Dat is heel fijn er kan nu meer verbouwd worden en er kunnen meer mensen genieten van de duurzame groenten, kruiden en bloemen. De mest is gearriveerd, het spitten kan beginnen en de voorbereidingen voor een "weldadige" Eshoftuin zijn in gang gezet. Eshoftuin
Fiets gezellig een keertje langs, er is nu nog geen oogst , maar gewoon voor een gezellig bezoekje, of om een keertje mee te helpen. Je bent van harte welkom. In de wekelijkse nieuwsbrief staat eventuele actuele infomatie. Kies 'lees meer' voor de tijden en de locatie; de tijden zijn aan de winterperiode aangepast.
Zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur zijn  wij in wintermaanden aanwezig.