Diensten

zondag 04 juni 10:00 uur
Dr. Jean Jacques Suurmond, Amersfoort

Collecten: Nijkerks Diaconaal Beraad en BRIES

zondag 11 juni 10:00 uur
ds. Yolanda Voorhaar, Ede

Collecten: Eigen Diaconie en Eredienst

Welkom

De tab Organisatie is weer up-to-date gebracht! 
 
Onder de tab Info vindt u het Archief waar oude Liturgieën, Rondoms en In memoriams zijn opgenomen
 
  
 
 
Nieuwsbrief nr. 21 – 26 mei 2023
Beste mensen, 
 
Zondag is er weer een jeugd-doe-dienst. Binnenkort vertrekt een groepje verkenners naar Georgië om het nieuwe diaconaal project voor te bereiden. In Nijkerk wordt op 1 juni een concert georganiseerd voor het 75 jarig bestaan 
van Israël en op 2 en 3 juni wordt in Barneveld de musical Ruth opgevoerd. We herhalen nog een keer de oproep voor een cantor. De Eshoftuingroep laat van zich horen. De komende 3 weken is Ellie Boot op vakantie. 
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 20 – 19 mei 2023
 
Beste mensen, 
 
In deze nieuwsbrief vragen we aandacht voor de jeugd-doe-dienst die op pinkstermorgen wordt gehouden. Ook zijn we weer op zoek naar een nieuwe cantor. Evert Veldhuizen vertelt u er alles over. En tot slot een berichtje over de musical Ruth die opgevoerd zal worden in Barneveld. 
 
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 19 12 mei 2023
 
Beste mensen, 
 
De cantorij laat ons weten dat het contract van de tijdelijke cantor niet wordt verlengd. We gaan weer op zoek  naar een nieuwe cantor. Een paar dagen geleden ontving de redactie van de nieuwsbrief een mooi gedicht. Wij zijn van mening dat gedichten thuishoren in de Rondom maar als u het leest, begrijpt u dat het toch echt alleen maar in deze maand geplaatst kan worden. Nu we wat ruimte over hebben, delen we het graag met u.
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 18 – 5 mei 2023
 
Beste mensen, 
 
In deze korte nieuwsbrief uiteraard alle informatie rondom de kerkdienst en een uitnodiging van een bruidspaar.
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 17 – 28 april 2023                           

Beste mensen,

In deze nieuwsbrief wijzen we nogmaals op de kennismakingsbijeenkomst met de jeugdouderlingen a.s. zondag en ook de inloopmiddagen willen we  nog een keer noemen. Kom vooral een keer langs om te ervaren hoe verbondenheid met elkaar kan voelen. 

Lees meer...