Diensten

zondag 21 april 10:00 uur
ds. Dick van Arkel, Leusden

Collecten: Nijkerks Diaconaal Beraad en het Pastoraat

zondag 28 april 10:00 uur
ds. Yolanda Voorhaar, Ede

Collecten: Kerkinactie/ZWO en BRIES

Welkom

De inleverdatum voor de kopij voor de Rondom van april is dinsdag 30 april 2024
Uw bijdragen graag op  rondomdeeshof@gmail.com
 
Nieuw: Ontruimingsplan zie: Info/Ontruimingsplan
 
Onder de tab Info vindt u het Archief waar oude Liturgieën, Rondoms en In memoriams zijn opgenomen
 
  
 
 
Nieuwsbrief nr. 15 – 12 april 2024
  
Beste mensen,  
 
Wie kan er voor volgende week vrijdag, 19 april een quiche bakken voor de gasten die in de Eshof rondom tafels aanschuiven? U helpt de organisatie er enorm mee. Er zijn inmiddels 19 gesponsord, nog een week te gaan tot de eindstand. Tot slot informeren we u over de BRIES activiteit op 25 april.
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 14 – 5 april 2024
  
Beste mensen,  
 
En weer mogen we melden dat er een mooi bedrag is binnengekomen voor de actie zonnepanelen. Verder herhalen we het project Rondom tafels en wijzen we nogmaals op de leuke jeugdactiviteit. Aanmelden kan nog tot en met dit komende weekend. En tot slot een prachtig verslag van de Georgiëgroep over hun 24-uurs actie. 
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 13 – 28 maart 2024
 
Beste mensen,  
 
Vanwege de vieringen van het Paastriduüm verschijnt de nieuwsbrief een dag eerder dan gebruikelijk. In deze nieuwsbrief de informatie over de Paasactie voor Georgië. Ook geven we weer een update over de zonnepanelen en herhalen we de activiteit voor de jeugd en het project Rondom tafels.
 

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 12 – 22 maart 2024

Beste mensen, 

We beginnen deze nieuwsbrief met een bericht van overlijden. Verder leest u nieuws over de oecumenische vespers in de Stille Week, het koffieconcert met passiemuziek op 24 maart, de speciale collectebestemming tijdens de paaswake, een leuke activiteit voor jongeren vanaf 11 jaar en het projectteam ‘Hoevelaken naar Georgië’ praat ons bij over hun 24-uurs actie. Tot slot is er aanvullende informatie over het project ‘Welkom rondom tafels’ en geeft Rudi een update over de actie zonnepanelen.

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 11 – 15 maart 2024
  
Beste mensen,  
 
In deze nieuwsbrief informeren we u alvast over de vespers in de Stille Week en het vroeger dan gebruikelijke tijdstip van de Paaswake. We herhalen de informatie over Palmpasen en de actie van de zonnepanelen. De update laat een flitsende start van de actie zien. De Eshoftuingroep is op zoek naar bakken om de zaden te planten. 
 

Lees meer...