Diensten

zondag 28 juli 10:00 uur
ds. Marian van Giezen, Houten

Collecten: Eigen diaconie en Beeld- en geluidsinstallatie

zondag 04 augustus 10:00 uur
ds. Gert Landman, De Bilt

Collecten: Kerkinactie/ZWO en BRIES

Welkom

De inleverdatum voor de kopij voor de Rondom  van  september is dinsdag 27 augustus 2024
Uw bijdragen graag op  rondomdeeshof@gmail.com
 
Nieuw: Ontruimingsplan zie: Info/Ontruimingsplan
 
 
Nieuwsbrief nr. 29 – 19 juli 2024
  

Niet veel nieuws deze week. We hebben met een flink aantal mensen de Georgiëgangers uitgezwaaid.

En Ellie schrijft iets over de muziekkeuzes die worden gemaakt.

Zondag 21 juli – vijfde zondag van de zomerVanwege de verbouwing van de kerkzaal en de vloer die nog verder moet drogen hebben we besloten voorlopig niet de maaltijd van de Heer te vieren. Dat gaan we weer doen op zondag 18 augustus. Dan is ook het orgel weer ‘uitgepakt’. We gaan er die zondag een feest van maken!

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 28 – 12 juli 2024
  
Beste mensen, 

Een bijzondere dienst a.s. zondag: De uitzwaaidienst voor de groep ‘Hoevelaken naar Georgië’. U leest er meer over verderop in deze nieuwsbrief. We herhalen ook nog een keer de oproep voor vrijwilligers voor het vakantieproject en uiteraard een laatste update over de verbouwing.

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 27 – 5 juli 2024
  
Beste mensen, 

Zondag kunnen we weer in onze eigen kerkzaal maar wel met de nodige beperkingen. In de dienst van 14 juli zwaaien we Georgië groep uit. Er worden vrijwilligers gevraagd voor het vakantieproject in Nijkerk. In de Eshoftuin begint nu van alles te groeien en bloeien.

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 26 – 28 juni 2024
  
Beste mensen,

We beginnen deze nieuwsbrief met een bericht van overlijden. Verder is er nieuws over de verbouwing van de kerkzaal en herhalen we nog eenmaal het bericht over het zomerproject van het Nijkerks Diaconaal Beraad. Opgeven kan nog.

Lees meer...

Nieuwsbrief nr. 25 – 21 juni 2024
  
Beste mensen,
De komende twee zondagen, 23 en 30 juni, zijn we van harte welkom in het Pauluscentrum. De verbouwing van de Eshof is dan in volle gang. Vanaf 7 juli kunnen we wel weer in de kerkzaal, maar met enige beperkingen: geen beamer, en wellicht ook nog een paar zondagen geen beeldverbinding voor de thuiskijkers. Wel geluidsverbinding, trouwens. In de Rondom van juni kunt u hier alles over lezen. We herhalen het bericht van het Nijkerks Diaconaal Beraad.

Lees meer...